Новини

Новини: 1461
16 черв. 2024

«НУШ 2024/2025: маршрути змін»

З 12 по 14 червня для вчителів початкової школи, які в 2024/2025 навчальному році будуть працювати в 1 класі, працювала літня школа «НУШ 2024/2025: маршрути змін». Метою діяльності літньої школи було сприяння саморозвитку та самовдосконалення вчителів у здатності до здійснення ефективної професійної діяльності й удосконалення педагогічної майстерності.
15 черв. 2024

Методичний тренінг з методики викладання курсу за вибором для учнів 8(9) класів ЗЗСО “Навчаємось жити в громаді”

В межах реалізації швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» продовж 10-14 червня відбулося навчання ще однієї групи педагогічних працівників Одещини і Чернігівщини на методичному тренінгу з методики викладання курсу за вибором для учнів 8(9) класів ЗЗСО “Навчаємось жити в громаді”.
15 черв. 2024

Завершила роботу Наукова літня школа “Методологічна культура наукового зростання дослідника”

15 червня завершила роботу Наукова літня школа “Методологічна культура наукового зростання дослідника”. Захід проводився кфедрою педагогіки та освітнього менеджменту у партнерстві із відділом науково-освітньої підготовки та Науковим товариством студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради”.
14 черв. 2024

Всеукраїнський конкурс «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» вітає Янакову Марію Станіславівну, вчителя фізичної культури закладу загальної середньої освіти № 6 м. Білгорода-Дністровського Одеської області з наступною сходинкою перемоги в ІІ (обласному) турі Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» у 2024 році.
13 черв. 2024

Гостьові лекції в межах Наукової літньої школи “Методологічна культура наукового зростання дослідника”

13 червня на базі КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” в межах роботи Наукової літньої школи “Методологічна культура наукового зростання дослідника” відбулися флеш-презентація, гостьові лекції та наукова майстерня.
12 черв. 2024

Законопроєкт «Про дошкільну освіту»

Закон України «Про дошкільну освіту» розроблено з метою удосконалення функціонування системи дошкільної освіти через урахуванням набутого за роки незалежності України інституційного досвіду, забезпечення рівного та безбар’єрного доступу кожного українця до якісної дошкільної освіти, упровадження альтернативних механізмів фінансування дошкільної освіти, охоплення дошкільною освітою та додатковою увагою держави дітей від самого народження, впровадження ідеї автономії закладу дошкільної освіти та академічної свободи педагога, розвитку закладів дошкільної освіти усіх форм власності та інших суб’єктів освітньої діяльності, підвищення якості дошкільної освіти.
12 черв. 2024

#VІ онлайн-форум «КРЕАТИВНІ ВЧИТЕЛІ: СТРАТЕГІЇ УСПІХУ»

Шостий рік поспіль у середині червня зацікавлене вчительство занурюється в унікальну атмосферу форуму «Креативні вчителі: стратегії успіху», який організовує Одеська академія неперервної освіти. Форум об’єднав вчителів, які прагнуть до професійного розвитку, оновлення, удосконалення умінь та набуття творчого досвіду.
11 черв. 2024

«Проєктна діяльність в закладі дошкільної освіти як спосіб самореалізації дитини»

07 червня 2024 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» старший викладач кафедри дошкільної і початкової освіти Трофименко Ольга Анатоліївна провела практичний інтенсив для педагогів закладів дошкільної освіти на тему «Проєктна діяльність в закладі дошкільної освіти як спосіб самореалізації дитини». Мета заходу –удосконалити навички організації, реалізації та супроводу проєктної діяльності дітей.
11 черв. 2024

Нематеріальна культурна спадщина Одещини: вивчаємо та захищаємо

10 червня 2024 року у віртуальному Арт-просторі Академії відбулась відкрита онлайн-лекція «Нематеріальна культурна спадщина Одещини». Лекцію провела Резніченко Галина Володимирівна, старший викладач кафедри методики викладання і змісту освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти», член Національної спілки художників України.
10 черв. 2024

Розпочала роботу Наукова літня школа “Методологічна культура наукового зростання дослідника”

10 червня на базі КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” розпочала роботу ІІ Наукова літня школа “Методологічна культура наукового зростання дослідника”.