Новини

Новини: 1345
15 лют. 2024

«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники».

15 лютого 2024 року у межах Дискусійного простору «Нова українська школа: рухаємось разом» вчителі громадянської та історичної освітньої галузі спілкувалися за темою «Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники».
15 лют. 2024

Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником

Подарувавши книгу бібліотеці, Ви даєте можливість продовжити їй життя і принести користь читачам. Книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з нею можна гарно провести вечір, не почуватися одиноким.
15 лют. 2024

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» //«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники». Соціальна і здоров’язбережувальна освітня галузь

14 лютого 2024 року КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» об’єднала вчителів соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі для спільнодії та обговорення теми «Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники». Дискусійний простір – мобільна творча платформа підтримки та супроводу вчителя НУШ, тому до нього охоче доєднуються педагоги для взаємонавчання та взаємопідтримки.
15 лют. 2024

Методичний семінар «Використання сучасних технологій навчання в освітньому процесі»

Згідно плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 13 лютого 2024 р. на кафедрі педагогіки та освітнього менеджменту був проведений методичний семінар «Використання сучасних технологій навчання в освітньому процесі».
13 лют. 2024

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» //«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники». Інформатична освітня галузь

13 лютого 2024 року відбувся черговий дискусійний простір, у якому об’єднались вчителі інформатичної освітньої галузі Одеської області. На цьому дискусійному просторі обговорювали тему «Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники».
13 лют. 2024

#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // Тема для обговорення «Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники»

Продовжуємо тиждень Дискусійного простору в КЗВО «ОАНО»! Сьогодні, 13 лютого 2024 року мали змістовну дискусію з Коломоєць Галиною Анатоліївною, начальником відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ІМЗО, співавтором модельних програм предмета «Фізична культура», кандидатом педагогічних наук. Пані Галина презентувала кейс авторських концепцій модельних навчальних програм для 5-6 та 7-9 класів закладів загальної середньої освіти.
13 лют. 2024

Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Особистий таймінг - шлях до професійного успіху»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з метою удосконалення професійних навичок та вмінь директорів і консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників розпочалася серія практичних інтенсивів «Ресурси, стратегії, практики». 13 лютого - тема обговорення: «Особистий таймінг - шлях до професійного успіху».
13 лют. 2024

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» //«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники». Мистецька освітня галузь

12 лютого 2024 року КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» вкотре об’єднує вчителів мистецької освітньої галузі для конструктивного діалогу та спільної роботи.
13 лют. 2024

#Дискусійний простір «Нова українська школа: рухаємось разом» //«Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники». Природнича освітня галузь

12 лютого 2024 року у віртуальному просторі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» об’єдналися вчителі природничої освітньої галузі для спільнодії та обговорення теми «Інтегративний підхід: проєкція на модельні програми та підручники».
12 лют. 2024

«Експертний діалог «Інклюзія+»: робота ІРЦ в умовах війни»

12.02.2024 завідувачка Одеського обласного ресурсного центру Орленко І.М. взяла участь у роботі круглого столу «Експертний діалог «Інклюзія+»: робота ІРЦ в умовах війни».