Новини

Новини: 1461
5 лип. 2021

Зустріч зі здобувачами другого магістерського рівня заочної форми навчання магістратури академії

02 липня відбулася остання зустріч в цьому семестрі зі здобувачами другого магістерського рівня заочної форми навчання магістратури КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки», що здійснюється за освітніми програмами: "Педагогіка вищої школи", "Освітній менеджмент у педагогічних системах" та "Педагогіка середньої освіти".
4 лип. 2021

Тренінг для вчителів ЗЗСО з методики викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів

В межах реалізації швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» протягом 14 червня – 2 липня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн форматі був проведений тренінг для вчителів ЗЗСО з методики викладання курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8 (9) класів.
3 лип. 2021

Розширена нарада з керівниками органів управління освітою територіальних громад Одещини

30 червня директор Департаменту освіти і науки ОДА Олександр Лончак провів розширену нараду з керівниками органів управління освітою 91 територіальної громади Одещини.
3 лип. 2021

Установчі збори Ради молодих вчених при Одеській обласній державній адміністрації

29 червня в режимі онлайн проведено установчі збори для формування Ради молодих вчених при Одеській обласній державній адміністрації. Участь в установчих зборах взяли Гриньова Марія, голова Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», та Вікторія Щур, член Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
28 черв. 2021

Вітаємо з державним святом – Днем Конституції України!

Конституція України 1996 року, наголошуючи на абсолютній цінності людини, її житті і здоров'ї, честі й гідності, недоторканності та безпеці, дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя.
26 черв. 2021

Всеукраїнська стратегічна сесія «Освіта України – 30. Національний технопарк з підвищення якості освіти»

24 червня у м. Харкові відбулася Всеукраїнська стратегічна сесія для керівників департаментів освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, ректорів (директорів) закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти «Освіта України – 30. Національний технопарк з підвищення якості освіти».
25 черв. 2021

Постійно-діючий семінар «Формування освітнього простору закладу освіти в умовах децентралізації: управлінський аспект»

Відповідно до плану роботи НМЛ розвитку та якості освіти кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 24 червня у форматі онлайн відбулось ІІ засідання постійно - діючого семінару ««Формування освітнього простору закладу освіти в умовах децентралізації: управлінський аспект» для керівників закладів загальної середньої освіти.
23 черв. 2021

Віват, педагогічна молодь!

23 червня завершився другий заключний етап V обласного фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини», який об’єднав обдаровану, талановиту, драйвову нову генерацію молодих педагогів Одеської області.
23 черв. 2021

Всеукраїнська конференція “Презентація досягнень експерименту з багатомовної освіти”

23 червня відбулася Всеукраїнська конференція “Презентація досягнень експерименту з багатомовної освіти”, реалізація якого завершена в Запорізькій, Закарпатській, Одеській та Чернівецькій областях. Організатором конференції є Міністерство освіти і науки України за підтримки Верховного комісара ОБСЕ у справах національних меншин.
23 черв. 2021

Міжнародна конференція «Партнерство громадського сектору, батьків та держави у розвитку інклюзії»

У рамках чесько-українського проєкту «Посилення інклюзії в Україні» 23 червня відбулась міжнародна конференція «Партнерство громадського сектору, батьків та держави у розвитку інклюзії» для представників закладів освіти, інклюзивно-ресурсних центрів, батьківської громади та громадських організацій Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.