Новини

Новини: 1461
22 черв. 2021

Екскурсійна поїздка учнів-переможців конкурсів до Канева та Умані

19 червня відбулася одноденна екскурсійна поїздка команди учнів - переможців олімпіад, конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів з української мови та літератури, історії.
22 черв. 2021

Відкриття V обласного фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини»

22 червня відбулося відкриття V обласного фестивалю молодих спеціалістів «Педагогічна надія Одещини».
18 черв. 2021

Всеукраїнський форум «Креативні вчителі: стратегії успіху»

18 червня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» проведено ІІІ Всеукраїнський онлайн - форум «Креативні вчителі: стратегії успіху».
18 черв. 2021

Постійно діючий семінар «Дизайн сучасного уроку» для керівників ЗЗСО

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 17 червня в онлайн-режимі відбулася ІІ сесія постійно діючий семінар «Дизайн сучасного уроку».
18 черв. 2021

Семінар «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках географії»

Відповідно до плану роботи КЗВО «ОАНО» для вчителів біології та керівників творчих об’єднань вчителів закладів загальної середньої освіти Одеської області було проведено семінар «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках географії».
18 черв. 2021

Тренінг для батьків дітей з особливими освітніми потребами «Ресурс для мами»

У рамках програми «Тиждень добрих справ» 17 червня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено тренінг для батьків дітей з особливими освітніми потребами «Ресурс для мами» та одночасно інклюзивний майстер-клас по випіканню кексів для дітей.
18 черв. 2021

Увага! Вступна кампанія до МАГІСТРАТУРИ – 2021!

Увага! Вступна кампанія до МАГІСТРАТУРИ – 2021! З 22 по 25 червня 2021 року здійснюється прийом заяв та документів для осіб, які вступають на основі вже здобутого ступеня вищої освіти «МАГІСТР» або освітньо-кваліфікаційного рівня «СПЕЦІАЛІСТ».
16 черв. 2021

Семінар «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках біології»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеської академії неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів біології та керівників творчих об’єднань вчителів закладів загальної середньої освіти Одеської області було проведено семінар «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках біології».
15 черв. 2021

Семінар «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках хімії»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів хімії та керівників творчих об’єднань вчителів закладів загальної середньої освіти Одеської області було проведено семінар «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках хімії».
13 черв. 2021

Семінар для бібліотекарів закладів освіти Одеської області на тему «Бібліотека в епоху цифрових технологій»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 10 червня відбувся онлайн-семінар для бібліотекарів закладів освіти Одеської області на тему «Бібліотека в епоху цифрових технологій». У заході взяли участь 214 бібліотекарів.