Новини

Новини: 1461
4 серп. 2021

Презентація результатів пілотного етапу ініціативи "Дебюрократизація управління освітою в Україні"

27 липня представники КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” разом з представниками Візирської, Нерубайської, Кілійської територіальних громад – учасниць швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» в Одеській області, взяли участь у презентації результатів пілотного етапу ініціативи "Дебюрократизація управління освітою в Україні".
31 лип. 2021

Заступник Міністра освіти і науки України Віра Рогова з робочим візитом на Одещині

Віра Борисівна напередодні відвідала форум Асоціації міст. І найбільше питань, за її словами, у голів громад виникало саме у напрямку діяльності галузі освіти.
26 лип. 2021

Pобоча зустріч директора ЗІППО Ярослава Сивохопа з ректором КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» Любов’ю Задорожною.

Днями у рамках співпраці установ післядипломної педагогічної освіти відбулася робоча зустріч директора ЗІППО Ярослава Сивохопа з ректором КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» Любов’ю Задорожною. Партнерські взаємини зазначених закладів мають об’єктивне підґрунтя: Одещина, як і Закарпаття, є етнічно розмаїтим краєм. Відтак у питаннях багатомовної освіти, становлення НУШ у закладах з мовами національних меншин тощо перед нами постають майже однакові проблеми.
9 лип. 2021

Зустріч голови Одеської обласної державної адміністрації з випускниками шкіл Одещини

9 липня освітній хаб КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» гостинно зустрів випускників та вчителів закладів загальної середньої освіти Одещини, адже саме в цей день відбулася зустріч найкращих випускників Одещини за результатами складання ЗНО з головою Одеської обласної державної адміністрації Сергієм Гриневецьким.
9 лип. 2021

Семінар-нарада щодо особливостей використання освітньої субвенції у 2021 році

7 липня відбувся семінар-нарада для керівників управлінь освіти територіальних громад щодо особливостей використання освітньої субвенції у 2021 році, участь у якому взяла Любов Задорожна, ректор КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради». Організатор заходу - Інституту інформаційних технологій і засобів навчання Національної академії педагогічних наук України у партнерстві з Департаментом освіти та науки Одеської ОДА.
9 лип. 2021

Робочий візит Міністра освіти і науки України в Одеську область

8 липня в Одеській області з робочим візитом перебував Міністр освіти і науки України С. Шкарлет. День був насичений зустрічами із педагогами та управлінцями різних галузей освіти області, під час який обговорювалися актуальні питання розвитку різних галузей освіти в регіоні.
8 лип. 2021

Інформація про надходження підручників для учнів 4 класів

Інформація про надходження підручників для учнів 4 класів
7 лип. 2021

Всеукраїнський благодійний проєкт «Тижні Добрих Справ»

З 11 квітня по 27 червня в м. Одесі відбувся Всеукраїнський благодійний проєкт «Тижні Добрих Справ».
6 лип. 2021

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади.

Конкурс на заміщення вакантної посади. Комунальний заклад вищої освіти «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: професора кафедри педагогіки та освітнього менеджменту – 1 ставка, доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту – 1 ставка.
5 лип. 2021

Загальні збори членів Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених академії

5 липня в онлайн-форматі відбулися відкриті Загальні збори членів Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих вчених КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», до участі в яких були запрошені магістранти, аспіранти, керівництво та завідувачі кафедр академії.