Новини

Новини: 1461
12 черв. 2021

Друге засідання Школи для керівників опорних закладів загальної середньої освіти «Проактивний керівник – якісна освіта»

11 червня в онлайн-форматі на платформі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулося друге засідання Школи для керівників опорних закладів загальної середньої освіти «Проактивний керівник – якісна освіта». Учасниками школи став 21 керівник ЗЗСО з м. Чорноморська, Ананьївського, Березівського, Білгород-Дністровського, Великомихайлівського, Іванівського, Лиманського, Любашівського, Миколаївського, Подільського, Роздільнянського, Саратського, районів Одеської області.
10 черв. 2021

Тренінг «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках фізики»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» для вчителів фізики та керівників творчих об’єднань вчителів закладів загальної середньої освіти Одеської області було проведено тренінг «Формування наскрізних умінь ключових компетентностей на уроках фізики».
10 черв. 2021

Онлайн-семінар «InklusiON: алгоритм спільного навчання»

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 10 червня відбувся обласний онлайн-семінар «InklusiON: алгоритм спільного навчання».
10 черв. 2021

Теоретико-методологічний семінар «Філософсько-педагогічна спадщина Г. С. Сковороди: духовно-моральний вимір в епоху викликів ХІХ століття»

З метою ознайомлення з провідними філософськими та педагогічними ідеями Г. С. Сковороди та сприяння їх впровадженню в практику закладів освіти 8 червня в онлайн форматі відбувся теоретико-методологічний семінар для магістрантів та аспірантів Академії за темою «Філософсько-педагогічна спадщина Г. С. Сковороди: духовно-моральний вимір в епоху викликів ХІХ століття».
8 черв. 2021

Міжнародна онлайн-конференція з нагоди 25-ої річниці Гаазьких рекомендацій щодо освітніх прав представників національних меншин

Впродовж останніх років КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» брала участь у Всеукраїнському експерименті «Формування багатомовності у дітей та учнів: прогресивні європейські ідеї в українському контексті», який розкрив потужний потенціал регіону і надав нові можливості для здійснення якісної багатомовної освіти. Одеська область має великий досвід запровадження багатомовності, зібраний у посібнику «Успішні практики багатомовної освіти в Україні».
8 черв. 2021

МЕТОДИЧНИЙ КЛАСТЕР у рамках проєкту «Соціальне партнерство – майстерня майбутнього»

Відповідно до плану роботи кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» з метою координації діяльності центрів професійного розвитку педагогічних працівників 8 червня відбувся методичний кластер.
8 черв. 2021

Перший тур І (заочного) етапу очно-заочних інтелектуальних змаганнь з базових дисциплін серед учнів сільських шкіл Одеської області!

Увага! 15-17.06.2021 р. відбудеться перший тур І (заочного) етапу очно-заочних інтелектуальних змаганнь з базових дисциплін серед учнів сільських шкіл Одеської області!
7 черв. 2021

Майстер-клас “Технології та прийоми розвитку логіко-математичної компетентності дошкільників”

04 червня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» у режимі online проведено майстер-клас “Технології та прийоми розвитку логіко-математичної компетентності дошкільників”. У роботі заходу взяли участь педагоги закладів дошкільної освіти.
7 черв. 2021

Увага! Оголошення!

КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» наголошує, що прийом заяв та документів до магістратури для осіб, які вступають на основі вже здобутого ступеня вищої освіти «магістр» або освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» відбудеться з 22 червня по 25 червня 2021 року включно.
4 черв. 2021

DECIDE. ДАЙДЖЕСТ #6. ТРАВЕНЬ

Національна кампанія «Освіта у нових громадах від А до Я»