Новини

Новини: 1461
15 трав. 2021

Вітаємо з Міжнародним днем сім’ї!

Щорічно 15 травня в Україні та в багатьох інших країнах відзначається свято - Міжнародний день сім’ї, яке було започатковане у 1993 році, проголошенням резолюції Генеральної Асамблеї ООН.
14 трав. 2021

Коворкінг з особистісного розвитку педагога

Відповідно до плану роботи науково-методичної лабораторії розвитку та якості освіти кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 14 травня відбувся коворкінг з особистісного розвитку педагога «Технологія селф-коучингу» для керівників закладів загальної середньої освіти.
14 трав. 2021

Засідання творчої групи на тему «Реалізація естетичного компоненту виховання дітей засобами педагогіки Монтессорі»

13 травня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online відбулось перше засідання творчої групи педагогічних працівників ЗЗСО Одеської області за темою «Реалізація естетичного компоненту виховання дітей засобами педагогіки М. Монтессорі».
14 трав. 2021

ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»

Напередодні Дня науки в Україні сьогодні, 14 травня, на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн-форматі відбулася ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку», метою якої стало обговорення та пошук шляхів вирішення актуальних проблем педагогічної науки і практики в умовах модернізації освіти.
13 трав. 2021

Семінар «Особливості розвитку мовлення дітей зі зниженим слухом»

11 травня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти у дистанційному форматі було проведено семінар для фахівців ІРЦ, вчителів-дефектологів, вчителів-логопедів та педагогічних працівників закладів освіти, які працюють в умовах інклюзії, на тему «Особливості розвитку мовлення дітей зі зниженим слухом».
12 трав. 2021

Вітаємо наших колег! Наукова спільнота академії поповнюється!

Наукова спільнота Комунального закладу вищої освіти "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради" поповнюється.
11 трав. 2021

ЗАПРОШУЄМО до участі у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку»!

До Дня науки 14 травня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» в онлайн форматі відбудеться ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Педагогічна наука і освіта у сучасному вимірі: проблеми та перспективи розвитку».
30 квіт. 2021

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Нове покоління вчителів для української школи: виклики і досягнення»

30 квітня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» відбулася Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Нове покоління вчителів для української школи: виклики і досягнення».
29 квіт. 2021

Онлайн-тренінг «Ресурс для мами особливої дитини»

28 квітня 2021 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради, фахівцями Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти було проведено онлайн-тренінг для психологів закладів освіти, які працюють в умовах інклюзивної освіти, та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів на тему «Ресурс для мами особливої дитини».
29 квіт. 2021

Семінар-практикум «Внутрішня система забезпечення якості освіти: концепція, стратегія, план розвитку закладу освіти»

Відповідно до плану роботи КЗВО «ОАНОООР» 29 квітня 2021 року було проведено семінар-практикум «Внутрішня система забезпечення якості освіти: концепція, стратегія, план розвитку закладу освіти». Захід був спрямований на надання методичної допомоги керівникам ЗЗСО щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти враховуючі концепцію, стратегію, план розвитку закладу освіти.