Новини

Новини: 1461
3 черв. 2021

Презентація онлайн-курсів Освітнього центру Верховної Ради України для школярів та студентів

2 червня співробітники КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та освітяни Одещини взяли участь в презентації онлайн-курсів Освітнього центру Верховної Ради України для школярів та студентів.
3 черв. 2021

Семінар-дискусія «Iнтернаціоналізація та інклюзія у вищій освіті» в рамках чесько-українського проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті»

В рамках чесько-українського проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті», що реалізується Університетом імені Масарика за підтримки Чеської агенції розвитку, 2 червня для здобувачів вищої освіти ІІ-ІІІ рівнів освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» був проведений семінар-дискусія «Iнтернаціоналізація та інклюзія у вищій освіті».
3 черв. 2021

Семінар для здобувачів вищої освіти академії «Соціально-комунікативна компетентність педагога»

Реформа освіти в Україні актуалізувала компетентнісний підхід до її впровадження на всіх рівнях системи освіти. Це обумовило нові вимоги до професійної компетентності педагогів та актуалізувало необхідність розвитку соціально-комунікативної її складової.
1 черв. 2021

Триває Всеукраїнський форум «Україна 30. Освіта і наука»

У м. Києві триває Всеукраїнський форум «Україна 30. Освіта і наука», участь у якому бере Любов Задорожна, ректор КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
1 черв. 2021

З Днем захисту дітей!

Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми!
1 черв. 2021

Вебінар у рамках реалізації програми «Кроки до безпеки»

31 травня 2021 року фахівці Одеського обласного ресурсного центру підтримки інклюзивної освіти КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» разом з МОО "Лікарі дітям" та ГО "Здорове суспільство" за підтримки фонду CHILDHOOD (Швеція), провели ZOOM-вебінар у рамках реалізації програми «Кроки до безпеки», по якій фахівці ООРЦПІО пройшли навчання та отримали сертифікати. Семінар було проведено для фахівців інклюзивно-ресурсних центрів Одеси та Одеської області.
31 трав. 2021

Розпочався Всеукраїнський форум «Україна 30. Освіта і наука»

31 травня у м. Києві розпочав свою роботу Всеукраїнський форум «Україна 30. Освіта і наука», який триватиме з 31 травня до 2 червня.
31 трав. 2021

Вебінар «Педагогічна рада: вимоги, особливості проведення та складання протоколу» у рамках «Школи молодого методиста ЗДО»

31 травня на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online проведено вебінар «Педагогічна рада: вимоги, особливості проведення та складання протоколу» у рамках «Школи молодого методиста ЗДО».
31 трав. 2021

Співпрацюємо разом

28 травня 2021 року в Одеському національному університеті ім. І. І. Мечникова відбулася презентація навчального посібника «Неформальна освіта людей поважного віку», авторами якого є Букач М.М., Клименюк Н.В., Прасол Д.В., Задорожна Л.К., Сагач Г.М., Ягоднікова В.В.
29 трав. 2021

Відвідування музейної експозиції Одеського національного університету імені І.І. Мечникова

В рамках вивчення курсу «Історія науки та педагогічної думки» 29 травня аспіранти та здобувачі наукового ступеня доктора філософії в галузі освіти (поза аспірантурою) КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відвідали музейну експозицію з історії Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.