Новини

Новини: 1461
28 трав. 2021

Вітаємо нового доктора філософії!

Вітаємо Орленко Ірину Миколаївну!
28 трав. 2021

Нагородження переможців та лауреатів другого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

Школа вчителем стоїть. Життєва мудрість, яка не втрачає своєї актуальності крізь роки і набуває особливого сенсу в умовах реформування системи загальної середньої освіти в Україні, яка покликана перетворити українську школу на важіль соціальної рівності та згуртованості, економічного розвитку і конкурентоспроможності нашої держави.
28 трав. 2021

Засідання Науково-методичної ради академії

Відповідно до плану роботи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 27 травня відбулося чергове засідання Науково-методичної ради.
27 трав. 2021

Вебінар «Розвиток інклюзивної школи»

У рамках австрійсько-українського проєкту «Інклюзивна освіта в Одеській області» 27 травня відбувся вебінар «Розвиток інклюзивної школи» за участі міжнародних експертів та представників КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеької оюласної ради».
27 трав. 2021

Міжнародний вебінар «Освітнє відео як ефективний інструмент для навчання дітей з особливими освітніми потребами»

У рамках чесько-українського проєкту «Посилення інклюзії в Україні» 25-26 травня відбувся міжнародний вебінар «Освітнє відео як ефективний інструмент для навчання дітей з особливими освітніми потребами» для педагогічних працівників закладів освіти Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.
26 трав. 2021

Вебінар «Розвиток інклюзивної школи»

У рамках австрійсько-українського проєкту «Інклюзивна освіта в Одеській області» 25 травня відбувся вебінар «Розвиток інклюзивної школи». Захід проходив за участі міжнародних експертів, представників КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», педагогічних працівників закладів освіти з інклюзивною формою навчання та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів Одеської області.
25 трав. 2021

Вітаємо з Днем філолога!

Щороку 25-го травня своє професійне свято відзначають лінгвісти та літературознавці, викладачі в галузі літератури і мови, бібліотекарі та перекладачі – всі, хто пов’язав свою професійну діяльність з філологією.
24 трав. 2021

НА ШЛЯХУ ДО СТАНОВЛЕННЯ ВИКЛАДАЧА ВИЩОЇ ШКОЛИ

З 5 квітня до 12 травня 2021 року згідно навчального плану здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки (Освітньо-професійна програма «Педагогіка вищої школи») проходили асистентську практику.
21 трав. 2021

Круглий стіл «Школа в цифровому світі»

В рамках Тижня Відкритого Уряду – 2021 сьогодні, 21 травня, на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбувся круглий стіл «Школа в цифровому світі». Захід проведено за участі Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації за підтримки партнера – громадської організації «DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні».
20 трав. 2021

Захист практики ПСО-20-д

Здобувачі вищої освіти другого рівня «магістр» за освітньою програмою «Педагогіка середньої школи» денної форми навчання проходили педагогічну практику з 30 березня до 04 травня 2021 року згідно графіка проведення практик в КВЗО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради». Захист практики відбувся 12 травня.